Гост Лекция "Planning Sustainability" с университета HZ от Холандия

 

 
В продължение на конкурса UNITED FOR CLIMATE CHANGE, организиран от UNIFY съвместно с университеа HZ University of Applied Sciences, правим заключителна гост-лекция на тема "Planning for Sustainability".

По време на лекцията ще можете да научите още повече нови неща за климатичните промени, както и ще обявим победителя от конкурса, който печели ГОЛЯМАТА НАГРАДА - 2-дневно пътуване до Холандия с поети всички разходи!

Изправени сме пред много предизвикателства по отношение на пространственото планиране и промените на климата. Изменението на климатичните условия и нарастването на населението оказват огромен натиск върху градовете по света.
 
enlightenedКъде можем да построим повече резиденции, без да нарушаваме екосистемите?
enlightenedКак можем да проектираме приятни обществени пространства за всички и по всяко време на годината?
enlightenedКакви са предизвикателствата на конкретни градски райони и как можем да проектираме това по устойчив начин?
 
На всички тези въпроси ще се опитат да отговорят лектори от бакалавърската програма Water Management от университета по приложни науки HZ!
Темата за планиране на устойчивото развитие и по-доброто качество на живот на хората и планетата е една от многото, които се разглеждат в програмата Water Management. 
 
КОГА?
Петък, 21. май; 10:00 часа
 
Гост лектори:
 
Clazina Dingemanse 
Manager of the Water Management Department

 
 
Erik van der Valк,
Urban Planner and Designer
 

Водещ на лекцията: 

Marcus Braun, Тeaching Assistant in Water Management
 
UNIFY е официален и ексклузивен представител за България на HZ University of Applied Sciences. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.
 
За университета:
Университетът по приложни науки HZ се намира в града Влисинген и има 4500 студенти. HZ е награден за най-добрия университет по приложни науки за 2014 година в цяла Холандия. Слоган на университета „където студентите са важни" се прилага на практика през цялото време.
Основните качества на университета са качеството на обучение, условията за лично развитие на всеки студент, взаимно уважение между преподаватели и студенти и добрата професионална ориентация. Целта на университета е да развие у всеки студент способността да се справя с предизикателствата на живота в едно мултикултурно общество. Чрез многогодишни традиции в учебните програми, Вие придобивате знанията и уменията, които ще Ви подготвят към предизвикателствата в кариерата Ви напред.
HZ е разделен на 7 академии и предлага 26 бакалавърски програми, от които 9 на Английски език.
 
За града:
HZ University of Applied Sciences се намира в красивата провинция Зиланд, на Югозападната брегова линия на Холандия в град Влисинген. Градчето е населено от около 45 000 души и е известно с пристанището си и Кралските корабостроителници. През пролетно-летния сезон, Влисинген е изключително популярна дестинация за множество местни и чуждестранни туристи, поради факта, че се намира точно на морето. Също, през пролетта и лятото се правят много музикални фестивали на брега, а студентите също често използват плажа да учат за своите изпити. По цялото крайбрежие има множество заведения и хотели, които предлагат възможности за работа на студентите в градчето.  
 
Класации: 
HZ University of Applied Sciences беше награден за най-добрия университет по приложни науки за 2014 година в цяла Холандия и вече 11 поредни години попада в ТОП 3 на най-добрите университети по приложни науки в Холандия.
 
 
 
Logo