Hotelschool The Hague: Online Семинар за Кандидат-студенти

14.11.2022
Hotelschool The Hague: Online Семинар за Кандидат-студенти

 

Ти си комуникативен, амбициозен и с международно мислене? Виждаш бъдещето си в сферата на  хотелиерството, гостоприемството  и бизнес сферата? Ако се припозна, то ние имаме уникална възможност за теб!

Докосни се до сърцето на хотелиерството по време на нашия специализиран онлайн семинар с Hotelschool The Hague!

Семинарът има за цел освен да ви представи най-доброто в Холандия  (и сред най-доброто в света) в сферата на хотелиерство, но и да ви даде кариерна ориентация защо да изберете тази програма и какво бъдещо развитие ще ви предостави.

Един от световните лидери в сферата на хотелиерството - Hotelschool The Hague, ще се срещне с българските кандидат-студенти и техните родители на 12-ти декември от 18:30 до 19:30 в онлайн платформата на Zoom!

Hotelschool The Hague е в ТОП 10 в класацията на QS Rankings за най-добри университети по хотел мениджмънт и гостоприемство в света, както и е обявен за най-добър публичен университет по хотел мениджмънт и гостоприемство в Холандия за 2022 г. от Keuzegids.

 

Какво прави университета уникален?

  • Специализирано, small-scale образование, което позволява да се обърне индивидуално внимание на всеки един студент
  • Силно изразен международен характер на студенстката и лекторска общност. Съотношението между холандски и международни студенти е 50:50, а самата общност има представители на над 75 националности
  • Два международни стажа по време на обучението в престижни 5-зведни хотели и топ световни организации в различни бизнес сфери (Marriott, Hilton, Jumeirah, Hyatt, Intercontinental Hotel Group, Unilever, Heineken, J.P. Morgan, PWC, Deloitte, Accenture, KLM, ING Bank)
  • Практичесто обучение в студентските хотели (Skotel) и ресторанти в кампусите (Le Debut, Les Saveurs) в Амстердам и Хага
  • Гарантирано настаняване в кампуса през първата учебна година
  • Широк избор от извънкласни дейности и студентски асоциации, които обогатяван изживяването


Онлайн Семинарът с Hotelschool The Hague е уникална възможност да се запознаеш с представители на университета, които са негови текущи и бивши възпитаници и ще ти дадат най-актуалната и достоверна информация. Ще можеш да научиш повече за дългогодишната история на университета, бакалавърската програмата по Hospitality Management, магистърските програми, студентския живот в Хага и Амстердам, международната общност, възможностите за кариерно развитие и всички други теми, които те вълнуват!

КОГА?
12-ти декември 2022 (понеделник)
18:30 - 19:30

КЪДЕ?
ONLINE, в Zoom


РЕГИСТРАЦИЯ

Очакваме те!


Logo