FONTYS DAY - Специализирани лекции от най-големия университет в Холандия - Fontys UAS.

За първи път тази година, всички мислещи за висше образование в Холандия могат да посетят и специзирания ден на Fontys University of Applied Sciences - най-големият университет в Холандия.

На 19.10.2019г. от 10:00 до 13:00 часа в SOHO Sofia /ул. Искър 4/ ще се състои FONTYS DAY - специализирано събитие, на което всеки заинтересован от университета, може да разбере повече за програмите му лично от негови преподаватели и студенти. Специално внимание ще се обърне на програмите по софтуерно инженерство и логистика, които са обявени за водещи за цяла Холандия. Присъстващите ще могат да участват в две интерактивни работилници водени от холандски лектори в университета, чиято цел е да запознаят бъдещите студенти със специалностите и да ги подготвят максимално за учебната година.

Програмата на събитието е следната:

10:00 - 10: 15 – Официално откриване на събитието - UNIFY - официален премиум представител на университета за България

10:15 – 11:00 – Работилница на тема Software Engineering - Christiane Holz, Study Programme Manager Business Informatics/Software Engineering

11:00 – 11:45 – Работилница на тема Logistics - Sophia Gruner, Lecturer, International Coordinator School of Technology and Logistics

11:45 – 12:00 – Q&A с български студенти, учещи във Fontys UAS

12:00 – 13:00 – Възможност за лична среща с представители на Fontys UAS и UNIFY - Образование в Холандия

 

Вход свободен. Изисква се предварителна регистрация.

 

Software Engineering: 

В ерата на дигитализацията, софтуерното инженерство е много повече от програмиране. То покрива много елементи от нашето ежедневие. Купувайки си билет онлайн, гледайки сериал в „Netflix” и дори използвайки апликация като “Tinder”, всички ние се докосваме до сръчната работа на софтуерни инженери, чиято работя е да подсигурят стабилността на използваната платформа. Първата работилница ще ви запознае с повече детайли относно програмaта по софтуерно инженерство и възможностите за развитие, които предлага тя.

Logistics:

Логистиката е неразделна част от нашето ежедневие, дори да не го осъзнаваме и именно тя ще бъде темата на втората работилница за деня. Всеки един продукт, който купуваме минава дълъг път преди да попадне в нашите ръце, а зад целия процес стоят мнозина специалисти по логистика. Тяхната задача е да планират всяка стъпка от доставката на продукта – от производителя до магазина, като винаги се стремят към оптимизация на процеса, грижейки се цените да останат възможно най-ниски, а клиентите – възможно най-доволни.

Повече информация за Fontys University of Applied Science и кампуса му във Венло може да откриете и във видеото:

 

Струва ви се интересно? Регистрирайте се за участие!

 

Очакваме ви!

 

 

Logo