ICT & Software Engineering

Fontys Venlo University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

ICT&Software Engineering е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Fontys Eindhoven, която е съсредоточена върху мисията да научи своите студенти как да създават софтуерни програми.
В тази бакалавърска програма се акцентира върху това как се правят софтуерни програми, какво е ефективно и сигурно съхраняване, трансфер и обработка на информация. Студентите се научават как да анализират каква информация къде е нужда и как тя се обработва и ползва. Разбира се, те трябва да имат предвид желанията на клиента, тъй като той ще работи със софтуера, който те са разработили! Затова програмата се фокусира над дизайна и детайлното изграждане на софтуер. Всеки един студент може да избира между специализация върху технически софтуер или нетехнически. Техническият софтуер осъществява контрола над машини. Софтуерът за нетехнически цели е този, който поддържа онлайн магазин, игра или студентска администрация.
След завършването на тази програма, студентите ще получат диплома Bachelor in ICT (Information and Communication Technology).

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (втория семестър) в международна компания

Основни предмети: Programing in C#, Databases, Mathematics, Computer Systems, System Development, Networking, Operating Systems, Secure Programming и други

Условия за кандидатстване: Moже да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo