Hotelschool The Hague - един от водещите институти по хотелиерство гостува в България!

08.03.2022
Hotelschool The Hague - един от водещите институти по хотелиерство гостува в България!

Ти си комуникативен, амбициозен и с международно мислене? Виждаш бъдещето си в сферата на хотелиерството и гостоприемството? Ако се припозна, то ние имаме уникална възможност за теб!

Докосни се до сърцето на хотелиерството на живо в НДК, както и онлайн!

Един от световните лидери в сферата на хотелиерството - Hotelschool The Hague, ще се срещне на живо с българските кандидат-студенти и техните родители на 12-ти март в НДК, но също ще присъства и на нашето ОНЛАЙН събитие на 19-ти март!

Hotelschool The Hague е в ТОП 5 в класацията на QS Rankings за най-добри университети по хотел мениджмънт и гостоприемство в света, както и е обявен за най-добър публичен университет по хотел мениджмънт и гостоприемство в Холандия за 2022 г. от Keuzegids.

 

Какво прави университета уникален?

  • Специализирано, small-scale образование, което позволява да се обърне индивидуално внимание на всеки един студент
  • Силно изразен международен характер на студенстката и лекторска общност. Съотношението между холандски и международни студенти е 50:50, а самата общност има представители на над 75 националности
  • Два международни стажа по време на обучението в престижни 5-зведни хотели и топ световни организации (Marriott, Hilton, Jumeirah, Hyatt, Intercontinental Hotel Group, Unilever, Heineken, J.P. Morgan, PWC, Deloitte, Accenture, KLM, ING Bank)
  • Практичесто обучение в студентските хотели (Skotel) и ресторанти в кампусите (Le Debut, Les Saveurs) в Амстердам и Хага
  • Настаняване в кампуса през първата учебна година
  • Широк избор от извънкласни дейности и студентски асоциации, които обогатяван изживяването


СъбитиетоДни на образованието в Холандия е уникална възможност да се запознаеш с представители на Hotelschool The Hague, които са текущи и бивши възпитаници на университета. Ще можеш да научиш повече за дългогодишната история на университета, бакалавърската програмата по Hospitality Management, магистърските програми, студентския живот в Хага и Амстердам, международната общност и всички други теми, които те вълнуват.

 

КОГА?
12-ти Март, Събота
10:00 - 16:00

КЪДЕ?
София, зала 10 НДК

ВХОД СВОБОДЕН
РЕГИСТРАЦИЯ

 

Ако нямаш възможност да се присъедините на живо, може да посетиш нашето събитие и ОНЛАЙН! Може да се възползваш и от индивидуална среща с представител на Hotelschool The Hague по време на събитието.

КОГА И КЪДЕ?
19 Март 2022
10:00 - 17:00
ONLINE, в платфома на UNIFY

РЕГИСТРАЦИЯ

 

Очакваме те!

Logo