Barcelona Executive Business School

24.02.2019
Barcelona Executive Business School

 

 

Barcelona Executive Business School (BEBS) е частен университет в Испания, който е фокусиран върху преподаването на онлайн магистърски и MBA програми на английски език. Университетът работи в партньорство с University of Murcia – третото най-старо учебно заведение в Испания и един от най-престижните университети в страната. Всички студенти получават двойна диплома след завършването си.

Barcelona Executive Business School се отличава с висококачествено бизнес обучение на достъпни цени. Фокусът върху онлайн обучението идва оттам, че то спестява редица разходи – за живот, за пътуване, време и най-вече по-ниската такса за обучение.
Основни предимства на BEBS са:

  • Практическо обучение. Университетът има тясна връзка с бизнеса и дава възможност на студентите да приложат знанията си на практика
  • Отлични контакти . По време на обучението всички студенти изграждат мрежа от полезни контакти както с професори, така и с бизнесмени и свои колеги, което им дава възможност за отлична кариерна реализация в бъдеще.
  • Гъвкавост на плащане на таксите – възможност за плащане на вноски.
  • Предприемачестки дух. Университетът стимулира своите студенти за създаване на техен собствен бизнес.
  • Образование, фокусирано върху бизнеса и свързано с всички последни иновации

Barcelona Executive Business School предлага следните програми в магистърска степен, като всяка една от тях може да се изучава както в кампуса на университета, така и онлайн.

Master in International Business Innovation
Master in Internationalization of Companies & Access to New Markets

Master in International e-Supply Chain Management
Master in International Project Management
Master in International Tourism & Hospitality Management
Master in Operations Management & Logistics

 

Таксите варират от 3 900 EUR до 6300 EUR, а обучението продължава само 1 година. Приемът в онлайн програмите е постоянен, а срокът за кандидатстване за обучение в кампуса в Барселона е до края на м. Май за учебната година, която стартира през септември 2019 г.

За повече информация относно условията за кандидатстване и необходимите документи за прием, можете да се свържете с консултантите на UNIFY.

Logo