Нази

Нази

Здравейте!

Казвам се Нази и съм от гр. Разград. Наскоро се присъединих към екипа на UNIFY във Варна.

 

През 2018г. завърших бакалавъра си по Международен Туризъм и Хотелиерство в University of Sunderland, Великобритания. Между втората и третата година от университета имах възможността за едногодишен стаж в една от най-добрите компании за управление на хотели в САЩ и така заминах за Austin, Texas. След като завърших, същата компания ми предложи работа на фиксиран договор.

 

През Декември 2019г. реших да се преместя не къде да е, а в Амстердам, Нидерландия. Влюбих се в хората, културата и начинът им на живот. Нидерландците са доста откровени, но и дружелюбни. Работила съм 2 години в 4-звезден хотел в центъра на Амстердам и съм натрупала доста голям опит с комуникация с хора от различни националности и характери.

 

 Обучението  и професионалната кариера ми позволиха да живея в различни държави и да се сблъсквам с какви ли не ситуации. Преди години, самата аз ползвах услугите на такава агенция за кандидатстване в университет и им бях благодарна. Сега ми се отдаде възможност да работя в UNIFY и да помагам на кандидат-студенти да направят своя избор и да са възможно най-подготвени за всякакви международни препятствия. 

 

Очакваме да се свържете с нас, за да можем да ви насочим в правилната посока. :) 

 

Logo