Елица

Казвам се Елица Катранджиева и съм учила във Fontys UAS, campus Venlo,  с програма International Business.

След като реших да се върна обратно в България, университетът ми предложи да бъда техен посланник именно тук. И така 5 години работих като техен представител в България. Междувременно завърших и специализацията си в областта на Счетоводство и контрoл, но усещах, че нещо не ми достига. Впоследствие осъзнах, че това е точно работата директно с хора, общуването и ежедневната комуникация с различни хора. Тогава получих и предложението да отворя офис на Юнифай във Варна. Това беше като сбъдната мечта, нещото, което чаках да се случи и то дойде точно на време. Приех това предизвикателство и ето, вече 4 години по-късно сме изградили цялостен екип. Успехите, които сме постигнали се дължат на усилена, обща работа, която винаги включва в себе си смях, забавления, дори и сълзи понякога. Но това е така, защото си обичам работата и тя ми дава стимул и мотивация за развитие.

Ежедневната работа с млади, амбициозни и позитивни хора допринася още повече към несломимата страст да ставаш всеки ден и да си включиш с усмивка компютъра.

Работим в много динамична и разнообразна среда. Днес сме в офиса, утре работим от вкъщи, следващата седмица сме на събитие в Бургас, София, а след това отскачаме и до Холандия. Днес работим в кафенето, утре сме в училището в Шумен – нови предизвикателства всеки ден.

Харесва ми да работя с млади и амбициозни колеги, които са и мои приятели извън работа.

А за Юнифай мога да кажа само, че дава всичко онова, към което се стремиш и имаш ли идея, тя ще бъде чута и подкрепена! Малко са фирмите, които предоставят толкова възможности за личностно развитие и израстване!

Logo