Антония

Антония

Здравейте! Казвам се Антония, от град Пловдив и съм част от екипа на UNIFY.

През 2019 година завърших Tourism Studies в University of Malta като през обучението си там имах възможността да отида на обмен в Холандия за 6 месеца и по-конкретно в NHL Stenden, който се намира в Леуварден. Тези месеци се превърнаха в най-вълнуващия период от живота ми до момента. Останах възхитена от образователната система, хората, начина на живот и всички възможности, които Холандия предоставя. Успях да пътувам, да се запозная с хора от цял свят, да създам прекрасни приятелства и да се развия както в личен, така и в професионален план.

За мен винаги е било изключително важно работата да ми носи удовлетворение и да е свързана с това, което обичам да правя - UNIFY ми предложи точно това. Като бивш студент, който е минал през всичките трудности и предизвикателства свързани не само с кандидатстването, но и с адаптирането в нова среда, както и всичко, което предстои на един студент, се радвам, че мога да споделя своя опит и да помогна във всеки един аспект. Също така осъзнавам колко трудно и объркващо може да бъде за един кандидат-студент да се насочи към определена сфера, университет, както и да прецени кой би бил по-добрия избор и защо. Като единствен официален представител на университетите в Холандия и факта, че работим само с Холандски университети ни дава възможност да знаем всички подробности и да предоставим възможно най-точната, изчерпателна и актуална информация. 

Всеки един работен ден в UNIFY е динамичен и вълнуващ, за което допринасят както чудесния екип от мотивирани и амбициозни хора, така и всички студенти и родители. Възможността да работя и да се срещам с толкова различни хора, всеки един от които изисква индивидуален подход и внимание, е едно от любимите ми неща. Харесва ми да мога да бъда полезна и да виждам как всичките ни усилия се отплащат - успехите на всеки един студент се превръщат и в наши успехи и точно те правят работата ни толкова удовлетворяваща.

За всички, които все още се колебаят дали заминаването в Холандия е правилното решение и се притесняват от предизвикателствата, които го съпътстват - прегърнете тази възможност и се пригответе за едно невероятно приключение. 

При необходимост, винаги можете да се свържете с мен. :)

Logo