Master in Interior Architecture: research and design

Willem de Кooning Аcademy

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Interior Architecture: research and design е международна програма, която предлага на студентите уникално образователно-изследователско образование на ниво магистър с критичен и експериментален фокус върху сложната и развиваща се област на вътрешната архитектура.

Интериорните архитекти днес са изправени пред променящия се свят на нови реалности, технологии, социално-политически, екологични и икономически предизвикателства; следователно практиката на дизайнера трябва да се разшири, да реагира и да определи бъдещите роли. Мултидисциплинарения и проактивен подход на RBS към образованието по дизайн създава усещане за отвореност, възможност и интелектуална строгост за подхранване на иновативни дизайнери от 21-ви век.

Международната студентска общност в MIARD работи в тясно сътрудничество с известен персонал от архитекти, интериорни архитекти, дизайнери, художници, изследователи и експерти от различни дисциплини. RBS осигурява разнообразна и стимулираща образователна култура за учениците да развиват своите знания, професионална мрежа и възможности за кариера. Също така поддържат активна обществена програма, включваща събития, които представят проекти и публикации. Публичните беседи, симпозиуми и разговори се допълват от национални и международни изложби и екскурзии. Всяка година видни специалисти от различни дисциплини са поканени да говорят и работят заедно със студентите и служителите на университета.

Студентите работят в най-съвременните съоръжения и им се предоставят просторни дизайнерски студия, къде да работят по техните проекти. В сградата учениците имат достъп до производствени „станции“, които са оборудвани с аналогови и цифрови технологии с висококвалифицирани техници на разположение, за да помогнат да реализират работата си. 

Местоположение: Ротердам, Холандия

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo