Food Technology

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.08.2024

 

 

Избирайки бакалавър по хранителни технологии, бихте могли да се превърнете в един от творческите експерти в областта на храните, които посвещават кариерата си на разработването на нови продукти и въвеждането им на международния пазар.

Хранителната промишленост е индустрия, която повечето потребители приемат за даденост. По-здравословни, вкусни и иновативни хранителни продукти се появяват почти ежедневно на нашите рафтове. С тази огромна продуктова гама и нарастващото търсене на разнообразие от потребители, необходимостта от технолози в областта на храните нараства бързо.

Вие изучавате химичния, микробиологичния и физическия състав на храната, а също така се потопите в очарователния свят на храненето, вкуса, тенденциите, търговията и здравето. Това е фантастично предизвикателство за креативни, технически ориентирани „хранителни продукти“. Тъй като понастоящем има много по-малко завършили студенти, отколкото работни места, завършилите хранителни технологии имат лукса на избор на работно място на пазара на труда.
Местоположение: Велп, Холандия
Продължителност: 4 години
Специализации: Food Safety & Health; Food Innovation Management;

Условия за кандидатстване: Може да с свържеш с нашите консултанти ТУК.
.

Logo