College of Pharmaceutical Sciences

Utrecht University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2023

College of Pharmaceutical Sciences

Това е три годишна бакалавърска програма, която се изучава на английски език и по времето на която, Вие ще бъдете обучени как новите лекарства срещу рак, диабет и Алцхаймер се откриват и разработват.

Принос съм обществото

Има голяма медицинска нужда от нови лекарства. Вашата мечта е да допринасяте за развитието на тези нови лекарства, които могат да подобрят здравете на много хора? Когато ви дават дадена задача, Вие харесвате свободата да изберете собствения си подход? Харесва ли ви идеята да учите в малка група от мотивирани студенти от различни националности? Ако отговорите на тези въпроси е Да, то The College of Pharmaceutical Sciences е мястото за вас!

Разработка на лекарства

В основата на този бакалвър е разработката на нови лекарства и как става това. Ще се наложи да мислите за специфичната цел на лекарството вътре в тялото, как дадена съставка в това лекарство трябва да има специфична структура, какъв бил най-лесният административен път за даденото лекарство и как ефективността и безопастността на това лекарства да се тестват върху пациентите. За да се разработи едно ново лекарство много дисциплини трябва да станат едно- химия, биология, фармацевтика и тн

Помощ

За да се възползвате максимално от вашето време в University of Utrecht , Вие ще имате непрекъснати индивидуални и групови срещи с преподавателите ви. Голям плюс на програмата е, че броят на студентите на година не надхвърля 50 човека и това е причината студентите в тази специалност да бъдат част от едно малко общество, което си помага и се мотивира постоянно.

Brains 1

Местоположение: Утрехт, Холандия

Основни предмети: Epidemology and Clinical Development, Behaviour of the Drug in the Human Body, The Drug and the Cell, The Drug Molecule, Intercellular Communication, Analythical Methods, Pharmaceutical Biotechnology

Продължителност: 3 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo