Spatial Planning and Design

University of Groningen - Faculty of Law

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Spatial Planning and Design е 3-годишна бакалавърска програма в университета Groningen, Холандия.
 
 
Ако имате интерес към средата на живот и се стремите да съчетаете аналитичното мислене с креативния дизайн, тогава програмата по Spatial Planning and Design e за вас.
 
Какъв ефект ще има изменението на климата върху бъдещите ни градове и селските райони? Как можете да разработите устойчиви стратегии и проекти за нови и съществуващи градски системи? Как се справяте със сложна изградена среда и свързани процеси на планиране? От планиращите се иска да превърнат този вид пространствени трансформации в нови възможности за подобряване на качеството на живот.
 
Бакалавърската програма по пространствено планиране и проектиране Spatial Planning and Design е основана върху физически и институционален дизайн. Отделните предмети са свързани с териториалното планиране и проектиране, управлението на водите, инфраструктурата и планирането на околната среда, пространствените компютърни програми, вземането на сложни решения и академичните изследвания.
Ще работите във виртуални реалности, но също така ще ходите на екскурзии, за да видите пространствени проекти в реалния живот.  Отличните студенти могат да вземат участие в по-задълбочена програма в Honors College, която има по-широк спектър от теми.
 
Локация: Groningen, Холандия
Продължителност: 3 години
Logo