International Business

University of Groningen - Faculty of Law

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2022

International Business е международна бакалавърска програма на английски език в университета Groningen с лимитирана квота за прием /550 места/. 

Интересувате ли се от разбирането на предизвикателствата, пред които са изправени международните компании, и как се справят с такива предизвикателства? Тогава тази програма може да е точно това, което търсите.

Бакалавърската програма по международен бизнес ви подготвя за мениджърска позиция в международна среда. Ще комбинирате курсове по бизнес мениджмънт с курсове по социология, психология, икономика и право.

Програмата има международен фокус. Той се фокусира върху реални примери за международен бизнес и ще учите в чужбина за един семестър. Международният бизнес в Гронинген е предизвикателен. За да завършите успешно, трябва да сте трудолюбиви, да владеете добре английски език и да разбирате математически изрази, количествени методи за изследване и икономика. Най  - важното обаче е, че трябва да се интересувате дълбоко от много широкия спектър от въпроси, които правят правенето на бизнес различно от държава до държава. Следователно ученето от преподаватели и състуденти от различни националности е от съществено значение.
Програмата има редица международни признания и акредитации като тази на 
EQUIS, която притежават едва 1% от университетите по света.
 

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Еconomics, Accounting, Statistics, Finance & Risk Management;

Възможни кариери: Export manager, international marketer, international sales manager, product manager or human resource manager.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo