Communication & Information Studies

University of Groningen - Faculty of Law

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

 
Communication and Information Studies е 3-годишна бакалавърска програма на английски език в университета Groningen
Комуникацията е в центъра на човешкото социално действие. От ежедневния семеен живот до общуването в организациите, нашият живот се оформя и организира чрез комуникация.
 
Комуникацията играе решаваща роля в обществото. Как хората могат да бъдат убедени да водят здравословен живот? Как учителите могат да разберат какво разбират учениците? Как лекарите могат успешно да комуникират с нискограмотни пациенти? Това са всички въпроси относно комуникационния дизайн.
 
В бакалавърската програма Communication and Information Studies (CIS) ще научите:
  • за да откриете къде комуникацията е успешна или неуспешна
  • за проектиране и изпълнение на интервенции за подобряване на комуникацията
  • за измерване на успеха на тези интервенции.
CIS се фокусира върху комуникацията от езикова гледна точка в най -широк смисъл: CIS е за текст, говорене, жестове, снимки и цифрови медии.
Комуникацията не е само за продукти, но и за процеси, включващи хора, нагласи и мнения. Следователно ще получите мултидисциплинарно обучение с елементи от лингвистика, психология, социология и маркетинг.
CIS е международна образователна програма, преподавана на английски език. Ще бъдете част от международна група студенти. Ще си сътрудничите със студенти в чужбина. И ще имате гост -преподаватели от университети извън Холандия. 
Програмата дава възможност да изберете да учите един семестър и на холнадски език. както и редица други подспециализации.
 
За повече информация относно процеса по кандидатстване и прием, се свържете с нашите консултанти ТУК
Logo