Water Technology

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Разрешаването на глобалните водни проблеми изисква многодисциплинарен подход чрез знания и умения. Затова институт Wetsus и три други холандкси университета предлагат съвместна магистратура по Технологии на Водите. Програмата започва септември месец.

Това е магистърска програма, която се предлага съвместно от Wageningen University, University of Twente и University of Groningen, като обучението се извършва в Технологичния Институтит по Водите ( TTIW Wetsus), в град Лъоварден.

В сферата на технологиите на водите най-новите и модерни технологични развития са задължителни. Не само, за да се развият амбициите за износ на водния сектор, но и за да се разрешат заплахите и предизвикателствата пред които сме изправени като общество.

Тази програма ще ви направи специалист, който може да участва активно в разрешването на световните проблеми, свързани с водите. Тя позволява на студентите да добият допълнителни научни и практични знания ( освен тези от бакалавърската им степен) от които имат нужда за една успешна кариера в динамичната международна среда на бизнеса и проучването.

B82958039Z.1 20150527162859 000G5GJUFTK.2

*Снимка на институт по водите Wetsus, Leeuwarden

Местоположение: Лeоварден

Продължителност: 2 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo