Psychology

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Тази едногодишна програма е за всеки, който е заинтригуван от използването на психологични познания за разрешаването на съвременни социални проблеми чрез специално внимание върху технологичните приложения.

Тази програма е една година. Интересувате ли се от човешкото поведение и създаването на работещи психологични интервенции? Ако отговорът е да, то магистърската програма по Психология е подходяща за вас. Програмата може да бъде започната февруари или септември.

Магистърската програма по Психология в Твенте е уникална, тъй като в себе си включва пет специализации, всяка с отделен профил. Ако изберете да учите Психолигия в Твенте, вие ще имате възможността да комбинирате традиционна психология с технически подход, например изучаване на еЗдраве.  Тези пет специализации са:

  • Conflict, Risk and Safety
  • Health Psychology and Technology
  • Human Factors and Engineering Psychology
  • Learning Sciences
  • Positive Psychology and Technology

След завършването на тази програма, вие ще имате възможността да докажете качествата си като експерт по човешкото поведение. Позицията и секторът в който ще работите зависи от специализацията ви. Може да работите като консултат, мениджър проекти или инструктор в бизнес, образователния, научния или правителствения сектор.

ut spiegel

Местоположение: Енсхеде

Продължителност: 1 година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo