Industrial Design Engineering

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Това е двугодишна програма с международна насоченост, която се изучава изцяло на английски език.

Преди 10 години много от днешните продукти не съществуваха и бяха нищо повече от прототипи. Може би след 10 години същите тези продукти ще са се променили още повече именно заради вас? Магистратурата по Industrial Design Engineering ще ви осигури точните знания, за да се осъществи това бъдеще.

Тази програма комбинира дизайн, инженерсто, технология и социални науки. Вие ще изучавате много повече от електрическата верига на дадено електронно оборудване, за да можете да подобрите продуктите, които са част от ежедневието на хората. Вие ще правите това, съобразявайки се с безопасността, достъпността и поддръжката на тази електроника, както и на потребителския опит.

Светът се нуждае от добре обучени разработчици, които имат нюх за интегрираното развитие на умните технологии. Бързо-развиващите се технологии в комбинация с все по-краткия период за реклама, тепърва ще повишават търсенето на специалисти, които са способни да прескочат традиционните граници на работа и да приложат големия си набор от умения.

Специалността Industrial Design Engineering има 3 специализации:

  • Human Technology Relations
  • Management of Product Development
  • Emerging Technology Design

ic AQJhIAQAEsDoA k3CwDJF cDBwHDbAIYAYA65rY

Местоположение: Енсхеде

Продължителност: 2 години

Условия за Кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo