Geographical Information Management and Applications

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Това е двугодишна магистърска програма, която се предлага съвместно от четири университета- Twente/ITC Enschede, TU Delft, Utrecht University и  Wageningen University. Програмата се изучава на английски език и имате опцията да изберете да я карате part-time в рамките на 4 години.

Географската информация става все по-важна в днешното общество.Помислете за физическото планиране, рисковия контрол, навигационните системи, услугите, базирани на местоположение, анализа на движение, все по-голямата употреба на карти и доброволната георграфска информация.

Тази програма предлага повече употреби на Географско-Инфомационните Системи за множество приложения. Програмата също така покрива управлението на гео-информацията и простраствените данни за инфраструктурата и стиловете на управление. От началото си през 2003 година, тази магистратура е станала една от най-популярните и високо оценявани магистърски програми в гео-информационните приложения за управление в Холандия. А нашата общност продължва да расте.

Тази магистратура е със специфична структура- по-голямата част от времето ще учите от дома си. В първата част на програмата  ( 1 или 2 години спрямо дали сте full-time или part-time студенти) има само 4 кратки контактни периода. В тези 4 периода, вие посещавате всеки един от университетите партнъори. През тези контактни периоди от вас се очаква да присъствате ( те траят 1-2 седмици). По същия начин няма нужда да посещавате университета по време на индивидуалното си проучване за дипломната ви работа в тези 6 или 12 месеца ( отново спрямо дали сте full-time или part-time студенти).

54db6c1a06d2c

Местоположение: Енсхеде, Делфт, Утрехт, Вагенинген

Продължителност:  2  години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo