Educational Science and Technology

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Интересувате ли се от проектиране, оценяване, преподаване и изучаване на програми в училища и организации? Или искате да разберете повече за обучението и развитието на служителите в дадена компания? Ако е така, програмата Educational Science and Technology e с продължителност една година в университета Twentе. Можете да стартирате през месец септември или месец февруари.

Програмата се фокусира върху проектирането, както и върху оценката на преподаване и учене на програми в училища и организации. Обхватът е широк: от обучението на малки деца в началното училище да развитието на интерактивни материали за професионално обучение, както и от оценка на качеството на образование, училищна производителност, до развитие на талант и лидерски позиции.

Вие ще приемете по-хай-тек подход към обучението си като същевременно акцента пада и върху човешкия ресурс. Избирайки тази програма ще научите всичко за теориите на обучение и оценяване; инструктаж проектиране и реализация; теоретични основи и практическите приложения на (базирани на технологията) учебни среди. Също така ще откриете как да проектирате различни сценарии за обучение и учебни програми, както и как да се превърнат вашите проекти в препоръки и решения на практически проблеми.

Twente tower

Местонахождение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 2 години

Език: Английски

Начален месец: Септември; Февруари

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo