Chemical Science and Engineering

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Програмата Chemical Science and Engineering е двугодишна бакалавърска програма, в университета Twente, изцяло ориентирана на английски език, като дава опция за придобиване на двойна диплома. Програмата стартира през месец септември или месец февруари.

Програмата е с широк обхват, като съчетава в себе си много повече от чиста химия. Като химичен инженер, Вие не изучавате само химия, но също така и придобивате знания свързани с различни материали, процесни технологии. Също така ще навлезете в сферата на динамиката и термодинамиката.

Химичните инженери са креативни хора, които се справят с всякакви проблеми и използват тяхната научна и техническа експертиза, за да развият различни химични процеси, материали и продукти за широка гама на приложения.

По време на Магистърската програма в университета Twente, вие ще се научите да комбинирате различни елементи от Вашите познания, както и да развивате и прилагате процеси, продукти и материали.

Вие ще имате възможността да се възползвате от тесните връзки с високо профилирания изследователски институт MESA+ (Институт за нанотехнологии), както и интитута MIRA ( Институт за биомедицински технологии). Вие ще влезете в ролята на младши учен, тъй като ще изнасяте презентации, ще пишете научни статии и ще бъдете включени в различни проекти. Не на последно място ще имате и възможност за стаж в чужбина (извън рамките на Холандия).

Програмата предлага две специализации:

  • Chemical & Process Engineering
  • Molecular & Materials Engineering

university twente scholarship uts for international students in netherlands 2015

Местонахождение: Енсхеде, Холандия
 
Продължителност: 2 години
 
Начален месец: Септември или Февруари
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
 
 
 
 
Logo