Industrial Design Engineering

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

UTWENTE

Бакалавърската програма Industrial Design е три години в университета Twente, изцяло ориентирана на английски език.

По време на бакалавърската програма Industrial Design в Университета в Твенте, ще се научите да разработвате и/ или подобрявате на продукти, чрез технически познания, творчество и усещане за поведението на потребителите. Същевременно Вие ще трябва да бъдете в състояние да произвеждате своя дизайн на разумна себестойност, както и да помислите как ще го транспортирате от точка А до точка Б. Курсът Industrial Design ви подготвя за всички тези аспекти.

Това, което отличава тази програма преди всичко, е неговото ориентираният подход към бъдещето. Вие ще получите стабилна основа за целия процес на проектиране, от разработване на идеи до въвеждането на продуката на пазара, т.е. чрез тази програма ще успеете да рзвиете вашият предприемачески дух. Ще работите по реални задачи, възложени директно от хора в бизнес сферата. Заедно с екипа си, ще се разработите прототип, който ще ви представя пред клиентите. Много от продуктите, направени от студентите днес са в трърговските вериги.
Програмата в университета Twente се характеризира със своето съдържание, което се базира на реални проекти, ориентирани към дизайна.

Местоположение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 3 години

Начална дата: 1-ви септември 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo