Management, Society and Technology

University of Twente

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

UTWENTE

Програмата Management, Society and Technology е три години в университета Twente, изцяло ориентирана на английски език.

Готови ли сте да се справите със социалните предизвикателства, при които технологията играе ключова роля? Мислили ли сте за имиграцията и отговорното използване на идентификационната технология? В тази бакалавърска програма в публичната администрация на 21-ви век ще се научите да развивате иновативни подобрения за едно общество, което е все по-свързано с технологиите. Избирайки тази бакалавърска програма,  Вие ще учите публична администрация във високотехнологична среда. Това ще ви даде начален старт на пазара на труда! Вие ще имате по-ясна представа за това как инженерите гледат на света. Ще научите всичко за това как технологиите влияния на обществото и как можете да се възползвате от този факт, за да се справите със социалните предизвикателства.

Европейска публична администрация е социална наука. Тя разглежда начините, по които националните и международните правителства решават основни проблеми в обществото с помощта на бизнес общността и социалните организации. Например въпроси, които включват тероризма, глобалната сигурност, неравенството, безработицата, глобалното затопляне и изчерпването на природните ресурси. Тези разнообразни проблеми имат едно общо нещо: те се проявяват на всички нива в обществото, от местните общности чрез отделните региони и страни в европейската и световната арена.

Избирайки тази програма Вие ще придобиете широка перспектива, в която Европа служи като важна връзка между местното, националното и световно равнище. През втората си година, ще имате възможност да се специализират в една от следните подспециализации:

- Public Administration

- Global and European Studies

- Systems Analysis and Data Science

Защо да изберете програмата мениджмънт, общество и технологии в Twente University?

- Ако се интересувате от политика, публична администрация, социология, икономика или право, Twente University Ви дава възможност да специализирате в областта близка до Вашите интереси.
- Вие ще изучавате правителствената политика на местно, национално, европейско и международно ниво.
- Вие ще се фокусира върху организацията, политика, лидерство, стратегия, визия и управление в публичния сектор и правителствените контекст.
- Вие ще участвате в проектни екипи и ще си сътрудничите с Вашите колеги по казуси от реалния живот, пред които обществото ни е изправено.
- Вие ще имате много възможности да придобиете практически опит ;
- Ще имате възможност да специализирате в държавната администрация или по европейски изследвания.
- Програмата разполага с международна насоченост: ще се работи със студенти и преподаватели с набор от различни националности.
- Програмата предлага неофрмална обстановка и приятелски взаимоотношения между преподавател-студент;

Местоположение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 3 години

Начална дата: 1-ви септември

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo