Research Master in Social and Behavioral Sciences

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

Research Master in Social and Behavioral Studies е магистърска програма на английски език в Tilburg University.


Ти си студент с отлични оценки и си готов за провеждането на научни изследвания в социалните и поведенчески науки? Тогава тази магистъска програма е за теб! Тя предлага на талантливите млади изследователи от целия свят необходимите инструменти за провеждането на фундаментални научни изследвания в сферата на социалните и поведенческите науки.


Тази изследователска магистратура е уникална по рода си в Холандия и предлага интердисциплинарен подход чрез интегрирането на различни перспективи, предлагани от социалната психология, социология, организационните науки и методологията на изучаване на човешкото социално поведение.


По време на тази двегодишна програма на английски ти ще посещаваш лекции, водени от най-добрите изследователи в сферата. Ти също така ще бъдеш активно въвлечен и в техните изследвания и ще участваш в иновативни проекти и стажове.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 2 години

Minor-и: Social Psychology, Sociology, Organization Studies, Methods and Statistics

Възможни кариери: високи изследователски позиции в университети и държавни институции, изследователски институти за оценка, консултант, в маркетинга

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo