Law and Technology

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

Law and Technology е магистърска програма на английски език в университета Tilburg University.

Тази програма предлага на своите студенти модерна и обширна експертиза в процъфтяващата сфера на регулацията на технологиите.

Силно мултидисциплинарна и включващата както европейско, така и международно право, тази магистърска програма ти предлага възможноста да развиеш както мултидисциплинарни знания и специализирани умения в сферата на правото и технологиите, което ти дава повече опции за развитие на кариера ти.

Програмата е разработена съвместно с университета на Тилбург по право, технологии и общество, институция, която е оценена като една топ институция в европейските класации за изследователска и учебна дейсност от Комисията по Правни Изследвания и Оценка на Образованието. Също така, тази магистратура е била обявена за най-добрата международна магистърска програма на Академията на Тилбург по Право през 2011 от Комисията за Оценка на Образованието.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Regulation: Ethics, Acceptance, Legitimacy, European Intellectual Property Law and Technology

Възможни кариери: консултант, изследовател, специализиран адвокат по право и технологии в международни фирми, в правни отдели на големи фирми, в органи от публичния сектор

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo