International Business Law (LLM)

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

International Business Law е магистърска програма на английски език в Tilburg University

Бизнес правото е комплексна и постоянно променяща се сфера на днешното правно общество, и затова е много предизвикателна сфера, в която да специализирате вашето образование.

Програмата на университета в Тилбург по международно бизнес право комбинира качественото преподаване на теория с практика от реални случаи, което ти предоставя много добра подготовка за кариера в правото на международната арена.

Студентите в тази програма придобиват задълбочени знания по основните теми в международното бизнес право.

Знанията, които се придобиват от студентите са много съвременни и се фокусират върху всички проблеми от сферата, с които се сблъскват създателите на законите и адвокатите по отношение на глобалните бизнес проблеми.

Методите на преподаване включват сериозна практична подготовка, която ти осигурява лични и професионални умения за работа като бизнес адвокат на високи постове в бизнес среда. Ти ще бъдеш поставен на местото на бизнес адвокат, който се занимава с международни дела, където ще научиш за правото в контекста на проблемите от реалния свят, където икономическите, финансовите и социалните сили взаимодействат.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: International Business Law, European Competition Law, Banking and Securities Regulations

Възможни кариери: професионален бизнес адвокат, корпоративен съветник по право

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo