Labour Law and Employment Relations

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

Labour Law and Employment Relations е академична магистърска програма на английски език в Tilburg University.

Тази магистърска програма интегрира проучването на трудовото право със свързаните с него области като трудови правоотношения, трудов пазар и социална политика от международна и европейска гледна точка. Подходът на тази програма ще ви предостави модерните похвати и тенденции в областта на трудовите правоотношения, с възможност да се отличите в един силно конкурентен пазар.

Растящото значение и броят на мултинационалните предприятия, както и увеличаването на международната пригодност за заетост изискват нов тип специалист, който да може да се справи с международните и сравнителните трудови въпроси от различни гледни точки. Това важи особено за вътрешния пазар на Европейския съюз, където възникват сложни правни и политически отношения.
 
Защо да изберем тази програма?
 
  • Защото ще получите интердисциплинарни и международни знания и умения.
  • Защото ще комбинирате курсове в областта на международното трудово право с курсове в областта на социалната политика, пазара на труда и човешките ресурси.
  • Защото ще се научите да разбирате и анализирате развиващите се трудови взаимоотношения и съвременната организационна динамика в интернационализацията на трудовите пазари.
  • Защото ще градите задълбочено разбиране на индивидуалните и колективните трудово-правни системи, регулиращи различните пазари.
  • Защото ще прилагате теорията в реалния свят. Стажът е част от учебната програма.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Comparative Labour Law, Transnational Labour Law, European Labour Law and Social Policy,International Labour Law and Globalisation

Кариери: в международното трудово право и свързаните с HR услуги на международни предприятия, (не-правителствени организации) синдикати, организации на работодатели, агенции за подбор на персонал, адвокатски кантори, консултанти и университети

 

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo