International Business Taxation (LLM)

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

International Business Taxation (LLM) е академична магистърска програма на английски език в Tilburg University.

Тази магистърска програма ви учи да разбирате и управлявате сложните проблеми, с които се сблъскват мултинационалните компании в областта на международното данъчно облагане на бизнеса.

Стимулите и демотивациите, създадени от данъчните системи, заедно с правни съображения, оказват влияние върху поведението на мултинационалните предприятия. Поради това данъчното облагане е все по-важен фактор за многонационалните предприятия в решението им дали, къде и как да инвестират. С дълбокото разбиране за това каква е връзката между данъчните и правни съображения, вие сте оптимално подготвени да помогнете на многонационалните предприятия, организации и правителства да вземат добри решения в областта на международното данъчно облагане на бизнеса.

Защо да изберем тази програма?

  • Уникална програма както в правните, така и в икономическите аспекти на международното данъчно облагане на предприятията
  • Защото в нея ще разберете цялата гама от правни и икономически аспекти на корпоративните организации и международните бизнес транзакции.
  • Теорията в тази програма е интегрирана с практиката, която предлага юридическо образование, основано на теория и вдъхновено от практически знания и опит в реалния свят.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: International and European Taxation, Transfer Pricing, Tax and Technology

Кариери: международни роли като съветник по бизнес облагане или вътрешен консултант на корпорации в публичния или нестопанския сектор

 

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo