Data Science in Business and Entrepreneurship

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2023

Data Science in Business and Entrepreneurship е академична магистърска програма на английски език между Tilburg University и Eindhoven University of Technology.

Тази програма съчетава управленски, предприемачески и бизнес модели с дълбоки познания по методите на науката на данните от математиката, статистиката и компютърните науки; разбирането на техните ограничения по отношение на закона, регламентите и етичните съображения.

Защо да изберем тази магистърка програма?

  • Защото в нея комбинирате най-доброто от два университета - технически и хуманитарен. Това взаимодействие гарантира, че в програмата се обучават предприемачи, работещи в областта на научните данни, които имат способността да създават, развиват и предлагат на пазара технологии за данни, да провеждат изследвания и да представят резултатите по ясен, нетехнически начин.
  • Защото тя ви предлага най-доброто от двата свята: живот в университета в сърцето на оживен град и място, където студентите, изследователите и индустрията обединяват усилията си. Избирателните курсове могат да изискват пътуване до Айндховен или Тилбург.
  • За бизнес начинания и стартъпи, създадени от студенти са създадени специални пространства в кампуса. Това е мястото, където студенти, изследователи, стартъпи и бизнеса си взаимодействат, за да се справят с неотложните промишлени и социални въпроси.

 

Местонахождение: Хертогенбош, Холандия

Продължителност: 2 години

Основни предмети: Data Engineering, Data Mining, Strategy and Business Models, Interactive and Explainable AI Design

Кариери: в една организация вие сте този, който превръща въпросите в статистически данни за техническите данни и обратно

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo