Business Analytics and Operations Research

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2023

Business Analytics and Operations Research e академична магистърска програма на английски език в Tilburg University.

Харесва ли ви работа с данни и математика? Искате да се специализирате в решаването на най-сложните проблеми при вземането на решение, от управлението на веригата за доставки до маршрута на превозното средство и от разпределението на донорните бъбреци за планиране на превозното средство? Тогава тази програма по бизнес анализи и оперативните изследвания е точната програма за вас.

Тази магистърска програма преподава основни методи за данни и оптимизация на данни, които ви позволяват да решите проблемите с вземането на решения в най-различни приложения:
  • Примери от логистиката включват маршрутизиране на превозните средства, оптимизация на веригата за доставки и управление на запасите.
  • Примери в медицинската област са разпределението на донорните бъбреци и оптимизирането на плановете за лечение на тумори.
  • В примера на публичния сектор са оптимизацията на височината на дигата и планирането на влаковете.
Тъй като бизнес анализите и оперативните изследвания са преобладаващо приложни полета, вие също ще развиете умения с които да приложите успешно теорията на практика и да комуникирате ефективно с лицата, вземащи решения.
 
 
Местонахождение: Тилбург, Холандия
 
Продължителност: 1 година
 
Основни предмети: Optimization, Simulation, Desicion Making with Business Analytics, Data Science Methods, Supply Chain Analytics, Business Analytics Skills
 
Кариери: в оперативните изследвания, логистика или общото консултиране на фирми/отдели
 
 
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
 
 
Logo