Psychology

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2023

Psychology е академична бакалавърска програма на английски език в Tilburg University.

В тази бакалавърска програма ти ще изучаваш поведението на хората в социалното им обкръжение и какво повлиява на това поведение. Проблеми като поведение на потребителите, поведение на работното място и приемане на решения в социален, икономически, и организационен контекст са централни в тази програма.

Ти ще придобиеш солидна основа по различни теми в психологията, които ще те подготвят за разнообразен спектър от професионални сфери като здравни и социални услуги, душевно здраве, организационни умения и управление, обществени и публични отношения, образование, социалнонаучни изследвания.

След завършване на тази програма, ти може да работиш на академично ниво в изследователски, комуникационни, политически, консултационни начинания и в организации, които се занимават с човешко и организационно развитие. Може да заемеш позиция в частни, получастни и държавни структури.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 3 години

Възможни кариери: позиции в частни, получастни и държавни структури, позиции на академично ниво в изследователски, комуникационни, политически, консултационни начинания и в организации, които се занимават с човешко и организационно развитие

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo