Econometrics and Operations Research

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Econometrics and Operations Research е бакалавърска програма на английски език в Tilburg University.

С процеса на глобализацията и другите пазарни сили, които добавят повече сложност върху приемането на решения в бизнеса и икономиката, нуждата от математични модели и статистики за разрешаването на ежедневни проблеми се разраства с голяма скорост. Ставайки част от програмата Econometrics and Operations Research (EOR), ти ще се научиш как да запълниш тази нужда.

Тази тригодишна програма е една от най-добрите в сферата си, предназначена за студенти, които са добри в математиката, логиката и аналитичното мислене. Обучението се фокусира върху разбирането как да се формулират математически и статистически модели по отношение на икономиката и бизнеса, и използването и приложението на тези модели към реалните проблеми в бизнеса за получаването на ефективно решение.

Твоята възможност да прилагаш тези модели към проблемите около теб, като например в планиране на производство, управление на инвентара, инвестиции, застрахователен и пенсионен бизнес, ще бъде много ценна по целия свят. Икономиката, статистиката и математиката са основни предмети в тази програма, и се очаква студентите да имат голям интерес към тях.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Quantitative Finance, Operations Research, Quantitative Logistics, Mathematical Economics

Възможни кариери: в публичния, частния сектор, в неправителствени организации и изследователски институти

 

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo