Industrial Design Engineering

The Hague University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Искаш да станеш следващия ярък инженер и да проектираш DIY дрон, който помага на Doctors without Borders да работят по-безопасно и ефективно в бедствени зони? Искаш да се научиш да създаваш интериорни решения за специалисти по градоустройство или да направиш играчка, задвижвана от хора, която да помага на деца бежанци? В тригодишната програма по Industrial Design Engineering (IDE) ще научиш как да разработваш нови интелигентни решения за предизвикателства от бъдещето.

Първият семестър на IDE предоставя основни познания и умения по индустриален дизайн. Ще приложиш това веднага в първия си дизайнерски проект. След това можеш да се специализираш в четири динамични семестъра. По време на следването ще работиш за истински клиенти по интегрирани проекти, включващи различни семинари и упражнения. През един от семестрите имаш право да избереш подспециализация в същия или друг университет или да отидеш на обмен в чужбина. В последния семестър ще използваш придобите умения, за да създадеш и презентираш индивидуален иновационен проект за компания. 

Местоположение: Хага, Холандия

Продължителност: 3 години 

Основни предмети: Basics of Industrial Design Engineering, Prototyping & Craftmanship, Smart Objects, Responsible Design, New Technologies, Entrepreneurship, Design Aesthetics and Perception, Strategic Design и др.

Възможни кариери в следните области: продуктов дизайнер, индустриален дизайнер, мултимедиен дизайнер, инженер, предприемач и др.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo