User Experience Design

The Hague University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

User Experience Design е професионална балакавърска програма на английски език в университета The Hague University of Applied Sciences.

В технологиите няма емоции, но възможностите на смарт часовника могат да те вълнуват с часове. От сруга страна, водачът на един автомобил има чувство за сигурност благодарение на голямото количество сензори в модерното превозно средство. Няма значение дали става въпрос за хладилник, който поръчва продуктите си онлайн или за часовник, който следи активността на потребителите.

Потребителските изживявания и дигиталните технологии са реалността за всеки професионален дизайнер. Като потенциален студент в програмата User Experience Design (UXD), ще можеш да създаваш идеи, с които да подобриш живота на хората с помощта на технологиите. UXD те води крачка наред и те учи да използваш голяма доза креативност, която да приложиш в създаването на крайния продукт за потребление, както и да използваш последните тенденции в сферата на дизайна и технологиите. Паралелно с това се изучава как преживяванията, емоциите, ценностите и целите си взаимодействат с технологиите. Това именно е и остновната цел на тази бакалавърска програма.

Тази програма ще те научи как да създаваш продукти, които са необходими, търсени и базирани на човешкото поведение. Ще можеш да бъдеш следващия невероятен инжинер, които създава забавна апликация по алгебра за учениците в училище като използвате последен писък на виртуалната реалност. 

Местоположение: Хага (главен кампус), Нидерландия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Introduction to UX Design; Fieldtrip to LInz, Ars Electronica and Intercultural Skills; Research for Design; Skills Lab; Interaction Design; Psychology of Experience; Programming; Building Engaging Prototypes; Project Design for Emotion; Digital Playground; Values in Design и други.

Кариерни възможности: UX Researcher, UX Designer, Front-end Developer; Service Designer; Social Designer; Visual Interface Designer; IT Manager; Mobile Applications Developer и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo