Safety & Security Management Studies

The Hague University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Safety and Security Management Studies - Full-time - Before the programme -  The Hague University

Safety & Security Management Studies е професионална балакавърска програма на английски език в университета The Hague University of Applied Sciences.

Много е трудно да се сетите за новина, която да не е била свързана със сигурноста или охраната. Водещите новини са за конфликти, престъпност, тероризъм, расизъм и заплахи. SSMS специалистите са винаги в контролната зала по време на криза и са на фронтовата линия, когато става въпрос за сигурноста на една организация. Това, разбира се, не означава, че всички ще работите за тайните служби, но ще се научите да работите под напрежение и да виждате друга страна на обществото.

Обществената безопасност, международната сигурност и индустриалната безопасност са трите стълба на SSMS. През втората и третата година ще получиш представа за съвременните заплахи за сигурността, като хибридна война и транснационална престъпност. Практически групови проекти и лекции от гости-експерти в областта на сигурността ще ти дадат опита, от който се нуждаеш, за да стартираш своя кариерен път в нишова сфера, за която повечето хора дори не са чували. Приготви се да предизвикаш себе си и да преминеш границите на познатото в тази бакалавърска програма.

Местоположение: Хага (главен кампус), Нидерландия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Intro to Safety & Security; Policy & Governance; Society & Politics; Applied Research Design; Fundamentals of Academic Writing; Professional Skills; Business & Quality Management; Law & Compliance; Psychology & Crime; Applied Research Techniques; Safety Risk Management; Safety Theories; Society Today; Culture and Diversity; International Relations & Geopolitics; Civil War and Conflict Studies; Crisis and Disaster Management; Managing International Conflict; National Security Sysmtems и други.

Кариерни възможности: Aviation Security Manager; Policy Advisor; Information Security Officer; Physical Security Advisor; Loss Prevention Specialist; Security Risk Analyst и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo