Process & Food Technology

The Hague University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Process and Food Technology Studiengang und Bude The Hague University -  YouTube

Process & Food Technology  е професионална балакавърска програма на английски език в университета The Hague University of Applied Sciences.

Парижката спогодба, която беше подписана през 2015 година, трябва да намали човешките емисии до края на 2100 година. Най- големите компании в областта на потреблението и химикалите вземат присърце ситуацията и искат да станат по-екологични и ефективни.

Искате ли да работите в тези индустрии? Имате ли математически, физически или химически таланти или интерес в посрещането на глобалните искания на потреблението за природосъобразни стоки? Ако отговора на тези въпроси е "Да", то тогава това е вашата специалност!

Тази програма се фокусира на две неща: хранителна технолофия и химично инжинерство. По време на обучението ти ще разгледаш теми, свързани с пречистване на водата, природосъобразно производство на храна, органичната химия, полимерната наука, технологиите и пласмаста и 3D принтирането. Ще работиш по реални проекти дадени от индустрията и ще прилагаш научените до момента знания, за да може решенията които предложите да бъдат реалистични и инновативни.  

Независимо дали става въпрос за нов вид гориво, заместител на месо или лекарство, идеята за създаване на крайни продукти от суровини е очарователна. Но това трябва да се направи по ефективен, чист и безопасен начин! През първите три години от програмата ще се запознаеш с процесите, както в хранителната, така и в химическата промишленост. Ще дадеш принос в различни области и след това ще избереш своята специализация в четвъртата година. Математиката, физиката, химията и биологията са отправната точка на много предмети, но ти също ще работиш върху сътрудничеството и (международната) комуникация с други компании. Всичко, което научиш, ще бъде приложено в съответните задачи в университета и ще имаш възможността да работиш за реални компании.

Местоположение: Хага (главен кампус), Нидерландия

Продължителност: Програмата се предлага както 3, така и 4 години

Основни предмети: Fundamentals of Engineering, such as Mathematics, Physics, Chemistry and Microbiology, Risk management, Technical Skills и други.

Кариерни опции: Operations Technician; Food Technologist; Product Designer; Quality Controller; Security Advisor; Drug Safety Medical Advisor, Process Safety Engineer; Production Specialist; Research Technician и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Process & Food Technology | The Hague University

Logo