Business Administration

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

Business Administration е магистърска програма на английски в университета Saxion.
Тази МВА програма е международно призната магистратура. Тя подготвя младите мениджъри за лидерство в международна бизнес организация и способност за бързо взимане на решения. Saxion University предлага тази магистърска програма в сътрудничество с Greenwich University в Лондон, Великобритания – успешно завършилите придобиват и международно призната диплома и от този университет. Програмата подхожда към развитието на лидерските качества у своите студенти тематично – стартирайки с намирането на тези качества у всеки студент: творчески подход, практичност и социална находчивост. Персоналното развитие на всеки студент също е ключова тема в програмата, която се развива с помощта на личен треньор, за да може всеки студент да разбере каква е неговата ценност като кадър на пазара на труда и да развие планове за оптимизиране на своя потенциал.
Академичните занятия се състоят от теоритични и практически лекции, където студенти използват различни примери от реалния бизнес и симулиращи действията ситуации от бизнеса, а кулминационната точка в обучението е ангажиране с консултиране на фирми от реалния бизнес.

Местонахождение: Девентер, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Academic and professional development, Strategic Adaptation, Strategic resource management и други

Възможни кариери: старши позиции във всички сфери на мениджмънта, международния маркетинг, международния бизнес или като самостоятелни предприемачи

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

 

Logo