International Finance and Accounting

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

International Finance and Accounting e професионална бакалавърска програма на английски в Saxion университет, която предлага на своите студенти топ обучение в сферата на финансите и счетоводството, а също така ги подготвя за международна кариера в тази сфера.
Тази бакалавърска програма на Школата по Счетоводство и Финанси на Saxion може да се характеризира с персоналното внимание към всеки студент към неговото лично развитие и работа в малки групи върху практически задачи от самата индустрия. Известни компании, като KMPG и Rabobank също участват в заданията, които се поставят на студентите. В същото време, някои занятия се провеждат в офисите на тези компании, а техните работници доста често играят роля на изпитващи по време на изпитните сесии.
Тази програма отделя огромно внимание на развитието на практическите умения у своите студенти. Постоянно се организират гостуващи лекции с преподаватели от целия свят, както и „бизнес пазар". Това е едно събитие, което се организира всяка година от Школата по Счетоводство и Финанси на Saxion, на което присъстват доста големи компании от Холандия и не само. Студентите имат възможност да се запознаят с тези компании и да разговарят с тях за възможноста за стаж, а защо не и постоянна кариера.


Местонахождение: Енсхеде, Холандия


Продължителност: 4 години или 1 година


Стаж: за едногодишната програма – не, за четиригодишната – да


Основни предмети: Micro and Macro Economics, Financial Management, Financial Accounting, Business Communication


Възможни кариери: като финансов консултант в организацията на Европейското Правителство, на мениджърски позиции в банковия сектор, като финансов специалист за международна компания


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo