International Business

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

International Business е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion.
Програмата е всепризната като една от най-добрите бакалавърски програми в сферата на бизнес администрацията. Тя предоставя на своите студенти основни знания по всички дисциплини, които са необходими за управлението на бизнес. Квалификацията BBA (Бакалавър в бизнес администрацията) се превръща в необходимост за тези, които искат ефективно да развиват кариера в международния бизнес. Това също така е добра подготвка за понататъшно изучаване на магистратура в бизнес администрацията (МВА).
В днешно време, фокусът върху кариерите се мести от необходимоста на технически умения и познанието на бизнес теория към способноста за работа в мултикултурна и разнообразна среда. Saxion University е създал тази бакалавърска програм в близко сътрудничество с индустрията и точно затова тя е много практически насочена.
Програмата по бизнес и мениджмънт е практически курс. Случаите и заданията, над които се работят пристигат главно от реалния бизнес. Студентите работят на проблеми, които са предоставени от бизнес спонсори. Също така, курсовете от програма са разработени в близко сътрудничество с преставители от различни сфери на бизнеса. Програмата по бизнес и мениджмънт предлага на своите студенти много възможности да се запознаят с бъдещата им работна среда, като се организират много екскурзии, посещения на компания и гостуващи лектори. Студентите работят в една международна среда: в класната стая на програмата може да преброите представители на около 20 националности.
Програмата комбинира теория (основите на организацитя, финанси и счетоводство, международен маркетинг, управление на веригата на доставки) с персонално развитие на различни умения като комуникационни и компютърни умения, тимбилдинг сесии и стажове.


Местонахождение: Девентер или Енсхеде, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година

Специализации: Languages, Technology&Innovation, Entrepreneurship

Основни предмети: Intercultural Management, Organization and Management, E-Business, Cost Accounting и други

Възможни кариери: продуктов мениджър, експортен мениджър, мениджър поръчки и доставки, мениджър развитие на бизнес, а също така основател на собствен бизнес или участване в семеен бизнес

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo