Electrical and Electronic Engineering

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

Резултат с изображение за „electrical and electronic engineering saxion“

Electrical & Electronical Engineering е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion.
Електричеството е навсякъде и неговите приложения са безгранични. Всички тези негови приложения са проектирани, конструирани, продавани и поддържани от хора, които се занимават с електроинженерство, и затова много хора в днешно време работят именно в тази сфера и с времето се отварят все повече работни места.
Бъдейки студент на тази програма, можете да избирате една от тези две специализации: Electronic Information Engineering or Electrical Power and Automation.
В началото на програмата ще получите основните знания за сферата – в лекции и проекти. Лекциите състоят от технически, социални и комуникационни дисциплини. Техническите дисциплини, които се учат са аналогов и дигитален хардуер, дизайн и инженерни предмети. Програмирането също така е част от програмата. Хардуерът и софтуерът са основата на всичко! Социалните и комуникативните умения на студентите се тренират по време на презентации, интервюта и много групова работа по проекти. Проектите често са задавани по някакви технически проблеми, които следва да бъдат разрешени от студентите.
Студентите учат много за това как да бъде проектиран продуктът, но и също за това колко е мултидисциплинарен процесът му на създаване. Вие ще прекарате най-малко 2 семестъра в компания, където ще развивате Вашите практически и професионални умения. Съдържанието на курса е създадено в съответствие с изискванията на фирмите, работещи в сферата.


Специализация: Electronic Information Engineering, Electrical Power and Automation


Местоположение: Енсхеде, Холандия


Продължителност: 4 години


Стаж: третата година


Основни предмети: Network Analysis, Analog Electronics, Digital Techniques и други


Възможни кариери: хардуер/софтуер инженер, търговски представител или инженер оценка на качеството във фирми като Philips, Nokia, Ericsson, Shell, Croon и много други


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК. 

 

Logo