Hotel Management (Short Degree Program)

Saxion University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2021

 

Hotel Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion  с продължителност 1 година.

Програмата е предназначена за студенти, които имат вече завършена бакалавърска степен и искат да получат допълнителна квалификация в сферата на хотелиерството и туризма. След завършване на програмата студентите получават диплома за бакалавър.

Това е идеалната програма за студенти, които искат да са в международна среда, които притежават предприемачески дух и тяга към търговията, но най-вече програмата е за такива студенти, които са ориентирани към индустрията на обслужването.


В програмата по хотелиерски мениджмънт на Saxion University, Вие ще се научтите как успешно да водите бизнес в международната хотелиерска индустрия като мениджър или като предприемач. Вие ще се научите как да разбирате желанията на Вашите гости и да ги превръщате в привлекателни и ориентирани към клиента продукти и услуги. Вие ще се научите да намирате баланса между въпросите „Как да управлям бизнеса си?" и „Как да угаждам на моите гости?". Хотелиерската индустрия не е за тези, които търсят работа тип „от девет до пет" и „от понеделник до петък", нито пък е една работна среда, която ще пасне на всички. Това обаче може да е най-подходящата среда за Вас, ако искате да работите в една бизнес среда, която е ориентирана към клиента, с голям обхват от възможности за специализиране. Още повече, доказано е че успешно завършилите достигат главни мениджърски позиции в големи хотели до пет години след завършването им.


Местонахождение: Апелдорн, Холандия
Продължителност: 1- 1, 5 години и 2 години 
Основни предмети: Business Economics, Principles of Hospitality Marketing, Management Principles и други

Възможни кариери: в хотели, курорти, агенции за организиране на събития, доставчици на услуги в хотелиерството, агенции за провеждане на конвенции, тематични паркове, кетъринг фирми, консултантски агенции


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo