Textile & Fashion

Royal Academy of Art

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

 

Програмата Textile & Fashion в  Royal Academy of Arts, Хага  има много отличителен профил. Комбинацията от две дисциплини в рамките на една е уникална в Холандия и вдъхновява учебния план на програмата.

През тези четири години ще бъдете обучени да разпознавате и развивате собствения си автентичен талант, както и личната си визия за текстила, модата и духа на времето. Тези умения се придобиват чрез задълбочено проучване на ролята и значението на модата и текстила в обществото от миналото, настоящето и бъдещето.

Изкюително креативна програма  в която , всички студенти се обучават заедно по художествени и технически предмети като : техники за дизайн, тъкане, плетене и печат. Освен това има теоретични курсове по теми като историята на изкуството, текстила и модата. По този начин се научават приликите и разликите между текстила и модата . 

Като студент по текстил или мода експериментирате много с използването на материали, цветове, техники и текстури и правите експресивни формални проучвания. По време на четиригодишната програма усъвършенствате уникалния си подпис и майсторство в създаването на иновативни дизайни.

 

Местоположение:  Хага, Нидерландия

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo