Public Administration

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 05.01.2020

В магистърската програма, Public Administration в Radboud University ще научите как организациите в и около публичната администрация работят и как всъщност са организирани. Магистърската програма е добро продължение на бакалавърска програма по Публична администрация или бакалавър по История.

Програмата предлага следната специлизация:

Comparative Politics, Administration, and Society (COMPASS)- Вие ще придобиете необходимите качества за да работите в съвременно правителство, както и умения необходими за да разработвате ефективни решения за политически проблем, но и да мислите за възможностите, коите ще се случат, както и за такива, които няма да проработят и няма да бъдат ефективни в различните видове политически системи.

Защо да изберете магистърската програма Public Administration?

- В Холандия, тази програма е уникална, тъй като съчетава теоретичните основи на сравнителна политология с практическата страна на държавната администрация;
- Силен акцент върху Европейския съюз и Северна Америка, но програмата също поглежда отвъд западния свят към Източна Европа, Африка и младите демокрации като Бразилия.
- Radboud University предлага международна среда- студенти от цял свят, а също и гостуващи преподаватели от чужбина;
- Членовете на персонала са активно ангажирани в предоставянето на консултации на правителства, обществени и политически организации.
- Стимулираща, колегиална атмосфера в малки групи, което дава възможност за дискусии и въпроси.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 година

Начален месец: Септември

Възможни кариери: Мениджър; можете да използвате своите обширни познания относно функционирането и структурата на правителството, да предложите решения за вътрешни организационни проблеми и социални въпроси в държавната политика.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo