Pedagogical Sciences

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Магистърската програма Pedagogical Sciences в Radboud University предлага две специализации на английски език, като всяка е насочена към определен източник на развитие. Вашата програма ще се състои от няколко основени предмета и два курса, които са специално насочени към специализацията на студента. Наставничеството е важна част от програмата. Уменията, които Вие ще формирата могат да бъдат използвани в професията, където ролята на коригиращите педагози става все по-важна.

Вие може да изберете следните специализации:

- Diversities in Youth Care: Специализацията Diversities in Youth Care Ви предизвиква да погледнете за грижите и хуманно отношение според различните политики. Вие ще придобиете специфични знания и ще развиете шестото си чувство за здравните нужди (грижи) на младите хора.

- Gifted Education: Вие ще научите как да определяте нуждите на надарените ученици. Дарбата е повече от IQ. Вие ще учите как личностните характеристики, възможности и заобикаляща среда си повлияват помежду си. Вие ще изследвате конфликта между стимулиращия талант и страхът да направиш нещо.

Защо да изберете Pedagogical Sciences в Radboud University?

• През 2014 програмата е обявена за най-добра в своето поле от Keuzegids Masters.
• Имате свобода, когато избирате своите курсове, като може да избирате и предмети от различни специалности. Програмата е така направена, че избираемите специалности никога не се преподават заедно.
• Преподаването се осъществява в малки групи с възможност за въпроси и дискусии.
• След приключване на програмата ви, имате широка педагогическа основа и възможност да специализирате в определена област.
• Вие ще бъдете обучавани според научно-практически модел. Това означава, че ще бъдете поставени между науката и практиката. Вашите действия в полето са базирани на академични теории и в тях вие ще тествате вашия опит и същите теории. Всички учители са експерти в своето поле на дейност и те ще ви помогнат да направите връзка между приложението и научните изследвания.
• Когато завършите магистърската програма Pedagogical Sciences вие ще получите и диагностично сертифициране. Това ще ви позволи по-нататъшно развитие в клинична професионалиста в Холандия.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 година

Специализации: Diversities in Youth Care, Gifted Education

Възможни кариери: Учител

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo