Molecular Mechanisms of Disease

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 05.01.2023

Желаете да допринесете за разработването на нови терапии за метаболитни, инфекциозни и имунологични заболявания и рак? Само чрез дисекция на молекулярните механизми, които задействат напреднали заболявания и дисфункции, могат да бъдат разработени ефективни процедури и лекарства.

Магистратурата Molecular Mechanisms of Disease в Radboud University Ви предлага интензивна двугодишна програма, която Ви предоставя по-задълбочени познания и изследователски опит на свързаните с болестта молекулни механизми. В допълнение, ще придобиете презнтационни умения, а и такива свързани с академично писане; ще научите и как успешно да кандидитатствате сами за получаването на безвъзмездни средства.

Вие ще бъдетe част от уникална научна общност, която се намира в рамките на Института: Radboud Institute for Molecular Life Sciences (RIMLS). RIMLS изследователите ще ви помогнат по време на обучението Ви с напътствия и опит, както и подкрепа при придобиването на необходимите Ви знания и развивитие за отлични изследователски умения. Изследванията на института са тясно свързани с клиничното лечение и по този начин се цели преизчисляване на резултатите на лечение за пациентите. Примерите включват превръщането на откритията в биологията на антигенни клетки, в нови имунологични терапии за рак, както и откриване на мутации в ранен етап при развитието на генни терапии за пациенти с наследствена слепота.

Защо да изберете Molecular Mechanisms of Disease в Radboud University?
• Вие ще следвате широка биомедицинска програма, която ще Ви позволи да специализирате във Вашето специфично поле на интерес.
• Ще имате непрекъснат контакт с утвърдени изследователи.
• Ще бъдете включени в малки групи на обучение с мотивирани интернационални студенти.
• Ще бъдете ръководени от ментор, който ще Ви напътства по време на обучението.
• Ще имате два шестмесечни стажа, като единият от тях ще бъде в чужбина.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 2 години

Начален месец: Септември

Възможни кариери: Във фармацевтичната индустрия

Награди: Програмата е обявена за номер едно от Keuzegids Masters 2014 в категорията Life Sciences.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo