Information Sciences

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Information Sciences е едногодишна магистърска програма на английски език в Radboud University.

Холандия е европейски лидер в областта на информационните науки. С предоставянето на отлична подготовка и научните си изследвания, Radboud University е лидер сред лидерите.Университетът има тесни връзки с научните изследвания в Института по изчислителни и информационни науки (ICIS), което означава, че лекторите ви ще бъдат едни от водещите изследователи и експерти в областта на ИТ. Неймехен е известен със своите специализации в информационната архитектура, теория на системите, както и качеството и безопасността на информационните системи. Благодарение на близки си контакти с частния сектор, университетът предлага богат избор на стажантски места.

Програмата „Information Sciences" е отличена от външни експерти, като едновременно разнообразна и изпълнена с предизвикателства. Например, по време на обучението си студентите развиват своя собствена софтуерна компания, GIPHouse, където практикуват за кариера като мениджъри и специалисти в областта на ИТ. За тези, които предпочитат да се развият умения в областта на изследванията, университетът предлага изследователската лаборатория.

Информационните специалисти в университета работят в тясно сътрудничество с колегите си от други дисциплини като право, медицина, изследването на мозъка, и изкуствения интелект; тъй като информационните системи имат широко приложение, тази програма ще ви покаже как да погледнете отвъд границите на собствената си дисциплина.

В програмата има включени годишните учебни пътувания - в страни като Индия, Уганда и Южна Африка, който ще ви дадат възможност да разширите вашите граници.

Местонахождение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 година

Възможни кариери: в индустрията, банковото дело и застраховането, или в организации от публичния сектор, като училища и болници.

Основни предмети: Architectural System Design; Research Methods; Philosophy and Ethics for Computing and Information Science.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo