Arts and Culture

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Arts and Culture Studies, B.A. | Radboud University | Nijmegen, Netherlands

Arts and Culture е едногодишна магистърска програма (Master of Arts) на английски език в Radboud University.

Това е едногодишна магистърската програма по изкуствознание и културология, която се предлага на английски език.

Тази програма комбинира в себе си модната индустрията, туризма, литературата и медията. Какво се опитва да ни каже Мондриан с картината си Victory Boogie Woogie или Вермеер със своето Момиче с перлена обица? Кой всъщност плаща за изкуство и култура? Какви модели за подражание ни предоставя Холивуд? Ако това са въпроси, които ви интересуват, тогава определено трябва да помислите за магистърска степен по изкуства и култура. Магистърът съчетава солидна теоретична основа с внимание към областта на изкуствата. След като завършите, вие ще бъдете ценен актив за културния сектор, благодарение на вашите теоретични и методологични познания, вашите добре развити комуникационни умения и познанията ви за най-новите научни прозрения.

Ако искаш да направиш кариера в областта, където изкуството и търговията, вървят ръка за ръка, тази програма определено ще отговори на твоите интереси и ще ти помогне да развиеш любознателено и критично отношение, което ще ти бъде необходимо за да постигнеш успехи в тази област. След завършване на специализацията, ще имаш необходимите умения, за да допринесеш за изграждането на този сравнително нов и динамичен творческия сектор.

Creative Industries е класирана на второ място в Холандия от Keuzegids Masters 2014 (Пътеводител за магистърски програми).

Местоположение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 1 годинa

Специализации: Creative Industries, Tourism and Culture

Основни предмети: Core Course Creative Industries,Fashion, Tourism, Media, Creativity in Context

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo