Psychology

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2024

Psychology

Това е тригодишна академична бакалавърска програма с квота от 600 места (Numerus Fixus) в Radboud University, Нейхемен, Холандия.

Тази специалност се фокусира силно върху уменията за провеждане на проучвания. Всяка година ще правите проучвания в малък екип. По този начин ще се превърнете в самостоятелен, систематичен, критичен и креативен професионалист, когото бъдещите работодатели ще търсят.

Ще научите множество академични умения, които са основни за академичния професионалист: анализ на учебни статии, академично писане, водене на разговори и умения за презентиране. Ще правите това на седмични срещи в малки работни групи с фиксиран лектор, който освен това ще бъде ваш ментор.

Всяка година ще бъдете част от изследователски проект. В проекта през първата година вие и трима ваши колеги ще направите едно експериментално и едно неекпериментално проучване. В това проучване ще включите знанията си от курсовете по Методика, Статиските, Академични Умения и тн. Сами ще разработите методите си на задаване на въпроси и проучване.

Местонахождение: Наймейхън, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Мозъкът и Познанието, Развитие и Психическо Здраве, Анализ на Данни, Философия, Приложна Етика и тн.

Възможни кариери: Образование, Съветване за кариерно развитие, Набиране на персонал, УЧР, Медиаторство, Реклама и маркетинг.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo