Economics and Business Economics

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Economics and Business Economics е тригодишна бакалавърска програма на английски език в университета Radboud.
В тази програма ти ще работиш върху икономически проблеми от микро до макроикономиката, което ти осигурява най-добрата подготовка за международна кариера.

Заинтересован си от финансов мениджмънт, валутни курсове и световната икономика? Тогава програма по международна икономика и бизнес е правилния избор за теб. Ти ще се научиш да анализираш финансовите избори и решения, които е необходимо постоянно да се приемат от бизнеса – независимо дали е семеен бизнес или мултинационална компания. Ти ще се научиш как да проверяваш риска, а също така и националните и международните правила, с които организациите трябва да работят, и как най-добре да се справиш с проблемите като колебания на лихвените проценти или конкуренцията. Тази програма е подходяща за хора, които обичат да анализират числа и имат огромен интерес към финансовата система и как тя рефлектира върху една организация.

По време на следването ви във Radboud University ще имате възможност да отидете в чужбина за вашето обучение, стаж и/или дипломна работа. Ще се разширите своя културен мироглед и ще срещнете нови хора; това е преживяване, което ще обогати живота ви. Нещо повече, ще изглежда страхотно на вашето CV.

Местонахождение: Наймейхън, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Microeconomics, Statistics, Management, Macroeconomics

Възможни кариери: бизнес икономист, финансов мениджър или консултант

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo