Chemistry

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2023

Chemistry

Бакалавърската степен по химия at Radboud University е широка, многодисциплинарна научна програма, която включва много практики в себе си. Като студент по химия, вие ще се научите как да работите с молекули, за да им дадете правилните качества- например за дисплей на мобилен телефон, за обезболяващи за главоболие или за боя за декорирането на стаята ви. Химията в Неймехен включва повече от теория. Това е наистина активна програма с широк спектър от приложения.

Ако ви интересуват качествата на молекулите или как те реагират по между си, програмата по химия е за вас. Ще се научите да разбирате или да подобрявате съществуващи процеси и да предполагате реакциите им. Въоръжени с тези знания, вие ще може да създавате нови субстанции и материали или да намирате решения на многожество проблеми.

Местонахождение: Наймейхън, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Химия, Органична химия, Неорганична химия, Термодинамика, Квантова механика, тн.

Възможни кариери: Като завършил химия вие може да работите веднага след дипломирането си, тъй като практически няма безработица при химиците. Различни компании постоянно търсят млади таланти, а образователната сфера отчаяно се нуждае от учители. Може да работите в: Университети и институции за провеждане на проучвания, в сферата на бизнес услугите, Образователните институции, тн.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo